Trials Rising ponúknu kopu zábavy na nových tratiach po celom svete


Iba pár minút po tom, čo člen štábu rozflákal rečnícky pultík na pódiu Ubisoftu, došlo k ohláseniu nového pokračovania bláznivých motoriek Trials Rising.

Nové pokračovanie bude rovnako a možno ešte bláznivejšie, než predošlé časti. Zavítame navyše na kopu netradičných miest a narazíme na množstvo odkazov na skutočné veci aj tvorbu z dielne Ubisoftu. Zavítame podľa všetkého do lokalít ako je PripjaťEifelová veža, Veľký čínsky múrSoulBlízky východ a mnohé ďalšie. Hra aj tentoraz ponúkne kompetitívne hranie, pričom ho očakávame ako v lokálnom, tak v onlinovom multiplayeri.

Aký vlastne nový Trials bude, zažijeme ešte tento rok v uzavretej bete. Po nej už bude nasledovať vydanie hry 29. februára/února pre Xbox One, PS4, PC a poprvýkrát aj pre Nintendo Switch. Tam je totiž momentálne dostupná iba konkurenčná hra Urban Trial Freestyle. Viac k hre zatiaľ nevieme povedať, keďže Ubisoftu prestala fungovať webová stránka.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *