Assassin’s Creed Odyssey vyjde v 7 edíciách

Assassin's Creed Odyssey
Zdá sa, že Ubisoft každým rokom rozširuje ponuku edícií u svojich hier. V prípade nového Assassin’s Creed Odyssey totiž dáva na výber zo 7 edícií, z čoho dve budú dostupné exkluzívne len cez Ubisoft Store.

Začnime teda postupne. Štandardná edícia hry sa začne predávať od 60€ a hráči dostanú k predobjednávkam steelbook a medajlónový náhrdelník (len pre prvých 10 000 predobjednávok).

Nasleduje Deluxe edícia, dostupná zatiaľ len pre PC, za cenu 70€, pri ktorej hráči okrem hry dostanú balíček Digital Deluxe Pack, ktorý obsahuje XP boost, dodatočné peniaze, bonusové skiny a výbavu a customizačné doplnky pre loď.

Pre konzoly je potom už dostupná Gold edícia začínajúca na 100€. Okrem vyššie spomenutých predobjednávkových bonusov môžeme očakávať Season Pass, ktorého súčasťou budú veľké príbehové expanzie, nové príbehy a exkluzívna misia The Secrets of Greece. Na PC sa ešte hráči dočkajú skorého prístupu – hru si budú môcť zahrať od 2. októbra/října.

Najvyšším vydaním je potom Ultimate edícia, dostupná exkluzívne pre PC, za 110€. Jej súčasťou je skorý prístup do hry, Season Pass a Digital Deluxe Pack spomenutý vyššie.

Na rovnakej cene potom začína Medusa edícia, ktorá bude dostupná od 110€ aj pre Xbox a PS4. Jej súčasťou bude základná hra, mapa, soundtrack. 65-stranový Artbook, balíček digitálnych bonusov Kronos Pack, dodatočná misia The Blind King a zavŕši to socha Alexia na useknutej hlave Medúzy. Mimochodom, väčšia, detailnejšia a inak tvarovaná (ale myšlienkou rovnaká) 68-centimetrová socha stojí až 750€ a je obmedzená na 1900 kusov.

Exkluzívne cez ponuku Uplay bude dostupná Spartan edícia, ktorá za 160€ ponúkne Sparťanskú sochu, hru, steelbook, artbook, mapu, soundtrack, Season Pass, bonusovú misiu The Blind King, Digital Deluxe Pack a exkluzívnu litografiu. A vlastne ešte na PC early access.

A zavŕši to Pantheon edícia za 240€. Obsahuje všetko zo Sparťanskej edície s výnimkou sochy. Socha zo Spartan edície je totiž doslova polovičnou verziou tej, ktorú dostanete pri Pantheon edícii. Viac však o tom povie obrázok.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *