Čo nám o sebe odhalil HITMAN 2 na E3?

HITMAN 2
Za sprievodu nie príliš veľkej medializácie v podobe streamov, ktoré sme na Xboxeri pokryli počas minulého týždňa, sa na E3 objavil aj chystaný HITMAN 2. A jeho tvorcovia nám dali možnosť pozrieť si gameplay z jednej z prvých lokalít v hre – Miami.

Podľa gameplayu to vyzerá, že je HITMAN 2 postavený prakticky na tom istom engine, na ktorom predošlá hra. Aj vďaka tomu bude mať hra veľmi familiárne ovládanie a pokiaľ ste predošlú hru hrali, potom s tým nebudete mať najmenší problém. Aj spôsob zadaní misií je taký istý. Diana vám predstaví lokalitu, dôvody vašej prítomnosti a samozrejme vám popraje veľa šťastia. Potešilo nás, že je Miami jednou z tých väčších lokalít, dokonca je dojmovo väčšia, než čokoľvek, čo sme mali možnosť zažiť v predošlom dieli.

Prišlo však aj na nejaké ďalšie novinky. Návrhy „opportunity“ sú opäť prítomné, teraz však už obohatené aj o video v ľavej hornej časti obrazovky. Z toho môžeme hravo usúdiť, že Hitman 2 bude tiež ponúkať ku každému levelu tonu kreatívnych výzev a úloh, ktoré mu pridajú na opakovateľnosti. Mierne sa zmenilo 2D UI, kde vidíme viac farebnosti a Caps Lock. Elegantný font, známy ako Neue Haas Grotesk, sa zachoval. Tiež môžeme počuť nový soundtrack s prvkami terajšieho. Ako to vlastne celé vyzerá, môžete vidieť na videu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *