Forza Horizon 4 nahradí klasickú kariéru historkami a Crazy Taxi

Forza Horizon 4
Úprimne povedané, vytvoriť pútavý príbeh pre závodnú hru je náročné. Zvlášť, ak sa jedná o štvrté pokračovanie série, kde majú hráči v podstate jeden cieľ. Už v minulej časti sme sa stali v momente organizátormi festivalu a tak sme ostali zvedaví, ako naložia Playground Games s príbehom v štvrtej časti.

Stalo sa niečo, s čím sme nepredpokladali. V rozhovore pre Destructoid tvorcovia potvrdili, že miesto klasickej kariéry zažijeme mód Horizon Stories. Bude sa jednať o menšie príbehy odohrávajúce sa v hernej obdobe Británie. A pôjde pritom o naozaj všeličo. Dokonca, v rámci niektorej z historiek, budeme mať na starosti taxík, skoro ako v GTA Vice City alebo San Andreas.

Príbehy budú naviazané na nehnuteľnosti, ktoré sa budú dať v hre zakúpiť. Ak si teda hráč zakúpi taxikársku spoločnosť, bude môcť zaparkovať svoje Lamborghini do garáže a stať sa taxikárom v tradičnom čiernom autíčku, ktorých je plný Londýn. No pretože je hra hrou, môžeme očakávať, že aj taxíky budú fungovať inak. Ako vravia tvorcovia, inšpirovali sa Crazy Taxi, takže môžeme očakávať, že miesto klasického dojazdu z bodu A do bodu B bude povolená občasná akrobacia, driftovanie, demolovanie bariér alebo jazda po zamrznutom jazere, ak si to situácia vyžaduje. A dokonca ďalšia vec, príbehy ukrývajú množstvo odkazov na iné závodné značky.

via Destructoid

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *