The Darwin Project prechádza na free-2-play model

The Darwin Project
Pár mesiacov dozadu sme si tu zverejnili dojmy z battle royale titulu The Darwin Project, ktorý sa odohráva v treskúcej zime v Kanade. Ako sa ale dalo čakať, pri masívnej popularite Fortnite a PUBG sa hre nepodarilo preraziť. Nie, to ešte neznamená koniec.

Znamená to len, že The Darwin Project na Xbox One bude dostupný ako free-2-play titul. Hráči, ktorí si za hru zaplatili v uplynulých mesiacoch (keďže stála 14,99€), dostanú pri vydaní ešte bonusový Founder’s Pack balíček. Stane sa tak 3. júla/července, teda deň pred oficiálnym vydaním hry na Xbox One. Hra vyšla na Staem už skôr, kde je taktiež dostupná ako free-2-play hra. Vývojári oznámili toto rozhodnutie iba krátko po zverejnení špekulácie, že hru trápi nedostatok hráčov. Hoci popularitu PC verzie nevieme zhodnotiť, pri hraní na Xboxe sme hre vytkli jednu vec – na to, že The Darwin Project ponúka matche pre 10 hráčov, sme na niektoré čakali nechutne dlho.

The Darwin Project

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *