Microsoft oslavuje 8 miliónov hráčov PUBG novým bundlom Xbox One X

Xbox One Summer 2018 Bundle PUBG Minecraft
Microsoft pri príležitosti prekročenia 8 miliónov hráčov PUBG na Xboxe oznámil nový bundle Xbox One X s hrou, aby tak ešte viac rozšíril konzolovú PUBG komunitu.

Zrejme sa pritom jedná o prvý bundle Xbox One X dostupný na americkom trhu, ktorý tým pádom vychádza o niečo neskôr, než európske bundle s Forzou Motorsport 7. Tento nový balíček bol oznámený aj pre európsky trh. V rámci tejto akcie môžu hráči až do 8. júla/července získať u vybraných predajcov PUBG celkom zadarmo ku kúpe Xbox One X. Konzola sa pritom na našom trhu predáva za maloobchodnú cenu 499€ alebo 12 999 Kč. Súčasťou balenia sú aj kódy na služby Xbox Live Gold a Xbox Game Pass.

Xbox One X 1TB PUBG Bundle

Globálny bundle obsahuje Xbox One X 1TB, jeden bezdrôtový ovládač, plnú hru PUBG na Xbox One X a tiež predplatné kódy ku službám Xbox Game Pass a Xbox Live Gold na jeden mesiac. Samotný bundle má byť podľa Microsoftu dostupný neskôr aj v ostatných častiach sveta. Nespomína sa však nič o časovom obmedzení. Vidíme však, že bundle má vlastnú krabicu.

Doplní to aj ďalší Xbox One S Minecraft Bundle. Ide už o neviem-koľký balíček s touto hrou a hráči môžu opäť očakávať, že bude o niečo aktuálnejší. Kým ten starý balíček obsahoval kódy ku starej Xbox One Edition a Windows 10 Edition (a nejakým bonusom k tomu), nový bundle obsahuje Minecraft + Aquatic Update + Explorer’s Pack. Súčasťou je aj prvá sezóna Minecraft: Story Mode, ktorá pozostáva z celkom ôsmich epizód. Súčasťou balenia je aj mesačný Game Pass a 14-denný Xbox Live Gold a balíček bude dostupný od 299 dolárov alebo cenu podobnú tomu vo vybraných regiónoch. V USA bude dostupný exkluzívne cez Microsoft Store a Walmart.

Xbox One S 1TB Xbox Minecraft Bundle

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Tak u XOSu se mi více líbil
    https://www.youtube.com/watch?v=yDqlQEPJfiM

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *