Vývojári z Rare odpovedali, či Sea of Thieves dostane battle royale mód

Sea of Thieves
Microsoft sa už skôr tento rok vyjadril, že nemá záujem vyvíjať vlastnú battle royale hru, pokiaľ nebude odlišná od doterajších. Objavila sa preto možnosť, že by sme mohli získať BR doplnené o deštrukciu v Crackdown 3. Alebo sa dočkáme módu battle royale v Sea of Thieves?

Práve takáto klišé otázka padla v rozhovore medzi Rare a serverom GameInformer. Šéf štúdia Craig Duncan a šéfdizajnér Mike Chapman povedali, že aj keď sú si vedomí aktuálneho fenoménu battle royale, dať niečo také do Sea of Thieves by nebolo jednoduché, zvlášť ak by sa mali zachovať doterajšie herné mechaniky.

Sea of Thieves

„Myslím si, že sa v hre nachádza veľa príkladov obsahu, ktorý funguje inak. Bavíme sa napríklad o mechanike smrti a vznikla z toho loď duchov. Do Sea of Thieves dávame známe mechanizmy, ale vždy v inej a zaujímavej podobe. Vidíme úspech battle royale, ale myslím si, že budú možnosti, ako to spraviť inak. Je zaujímavé, že môžete mať v hre PvP, ale do Sea of Thieves chceme dať unikátny nádych a robiť niečo úplne prekvapujúce,“ povedal Mike Chapman.

„Nie je to o tom, že niečo funguje dobre v inej hre a teraz prídeme my a povieme ‚Hej, prihlásme teraz všetkých v Sea of Thieves na rôznych miestach a donúťme vás stretnúť sa,“ doplnil ho Duncan. Vyzerá to teda, že battle royale sa v Sea of Thieves, chvaľabohu, neobjaví. Maximálne si z nejakých jeho prvkov môže vziať inšpiráciu, ale to je tak všetko, pretože úprimne – takmer každá iná battle royale, než PUBG, Fortnite alebo H1Z1, umiera.

Sea of Thieves

via GameInformer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *