Friday the 13th dostalo zberateľskú edíciu po tom, čo vývojári oznámili koniec vývoja

Vývoj hry Friday the 13th a všetkých pripravovaných dodatkov bol síce ukončený, to ale nezabránilo tvorcom, aby začali hru predávať v novom balení. A aby toho nebolo málo, rovno ponúkajú zberateľskú edíciu.

Tá okrem základnej hry obsahuje aj všetok doposiaľ vydaný DLC obsah, respektíve skin packy. Medzi nimi nájdeme napríklad Kill Packy pre Jasona a balíčky oblečenia a kostýmov pre postavy, ktoré sa snažia zachrániť pred psychopatickým vrahom. Súčasťou je aj balíček emotov, ktorými môžu hráči vyjadrovať svoje reakcie behom hrania, tak ako to umožňuje aj mnoho iných sociálnych multiplayerových titulov. Zberateľská edícia však ešte navrch toho obsahuje limitovaný plagát, hru v Slasher edícii a autentickú repliku Jasonovej masky z Friday the 13th: Part III. To všetko môžu hráči získať za 70 dolárov, zatiaľ čo základnú hru so všetkým doposiaľ vydaným obsahom si môžu kúpiť v špeciálnej edícii za 40 dolárov.

Stále je tu však jeden háčik. Kvôli súdnemu sporu medzi vlastníkmi značky Friday the 13th štúdio nemôže ďalej pokračovať vo vývoji hry, pripravovaného obsahu a dokonca nesmie vyvíjať ani opravné patche, čo vzhľadom k prítomnosti bugov zamrrzí. Preto je nová edícia hry Friday the 13th skôr mačkou vo vreci, než rozumnou kúpou. Nie je totiž vylúčené ani, že vývojári môžu kedykoľvek oznámiť vypnutie serverov, vďaka čomu by prestala fungovať nadobro.

Friday the 13th

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *