Geralt a Siri vás pripravia na vychádzajúci port Victor Vran: Overkill Edition pre Switch

Victor Vran: Overkill Edition
Minulý rok sa na konzoly dostala diablovka, ktorá sa neštíti poriadneho metálu. Reč je o titule Victor Vran: Overkill Edition, ktorý navyše obsahoval tématický obsah s metalovou legendou Motörhead. Ten vyšiel pred rokom na Xbox One, PC a PS4, a už budúci mesiac vychádza na Nintendo Switch.

V rámci príprav súvisiacich s vydaním tejto verzie si Doug Cockle, mimo iného hlas Geralta z Rívie, vypýtal pomoc v novom svete Victora Vrana. A kto iný by mu vedel pomôcť lepšie, než Ciri Siri? V novom videu, ktoré zverejnili tvorcovia hry, vidíme Geralta, ako sa pýta Siri na niekoľko užitočných informácií k hre. Dozviete sa tak, ako hrať, aké jedlo by ste mali okúsiť a aké kapely by ste mali počúvať, aby ste to 28. augusta/srpna vedeli rozbehnúť vo veľkom štýle. Hra práve toho dňa vychádza na Nintendo Switch.

Victor Vran: Overkill Edition tiež ponúka lokálny co-op pre dvoch hráčov, ako aj dve expanzie: Motörhead: Through the Ages a Fractured Worlds. Kým prvá sľubuje divokú túru mýtickým svetom pri sprievode dobrej hudby od najhlasnejšej kapely, druhá predstavuje pre Victora Vrana divokú výzvu. Hra má stáť 40€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *