Forza Motorsport 7 príde o loot boxy ešte tento rok

Forza Motorsport 7
Forza Motorsport 7 je ďalšou hrou, ktorá príde o loot boxy. Štúdio Turn 10 to oznámilo prostredníctvom oficiálneho blogu hry a tvrdí, že sa tak stane ešte tento rok.

Turn 10 v blogu argumentuje najmä tým, že loot boxy boli v hre riešené pomerne komplexne voči celej hre. Hráči z nich totiž mohli získať novú výbavu pre svojho šoféra (napr. uniformy), ale aj módy a odznaky. A hoci Turn 10 nepredávalo loot boxy za skutočné peniaze, ako to robia niektoré ďalšie hry, u komunity boli loot boxy aj naďalej predmetom diskusie a kontroverzie. Po dôkladnom zvážení preto tvorcovia skonštatovali, že túto kontroverznú záležitosť natrvalo odstránia z hry.

Vývojári zároveň povedali, že končia s tzv. platenými tokenmi, ktoré boli súčasťou predošlých hier. Tokeny nebudú pridané ani do Forzy Motorsport 7, ani do Forzy Horizon 4. V rámci zmien k lepšiemu tiež tvorcovia odomkli viac ako 100 exkluzívnych zamknutých áut a tiež zo systému odmien kompletne odstránili autá. Súčasná ponuka loot boxov tak nebude nikoho zvýhodňovať a bude obsahovať iba obsah, ktorý je kozmetický, respektíve budú prítomné mody. Celkové odstránenie loot boxov z hry a zaručenie, že všetko bude fungovať, ako má, sa očakáva na zimu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *