Xbox exkluzivita Vigor je už dostupná v Xbox Store

Chystaná exkluzivita Vigor od štúdia Bohemia Interactive je odteraz dostupná v Xbox Store pre všetkých.

Microsoft teasoval titul ešte krátko pred E3 konferenciou a následne ju ohlásil počas polnočného Inside Xbox livestreamu. Zatiaľ čo DayZ si zachová svoj status MMO zombie survivalu, Vigor bude post-apokalyptický survival. Odohráva sa v Nórsku v roku 1991 po nukleárnej vojne, ktorá zničila strednú Európu. Pre preživších je Nórsko jedinou záchranou a podobne ako iní, aj vy prichádzate do severskej krajiny s túžbou prežiť.

Vigor
Vigor
Price: Free

Začínate ako prisťahovalec bez mena, ktorému ide len o prežitie. V neúprosnej subpolárnej divočine nemôžete veriť nikomu a ničomu. Na to, aby ste získali viac, musíte riskovať všetko. A nezakladajte si na istotách, pretože tie neexistujú, aj keď si tu môžete vybudovať úkryt a zmeniť ho v nový domov. Celkovo pôjde o multiplayer pre 8 až 16 hráčov, v ktorom môžete zbierať vzácne suroviny a získavať tak cenné odmeny. A samozrejme môžete levelovať svoju postavu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *