The Sims 4 dostáva Cats & Dogs expanziu na Xbox

The Sims 4 Cats and Dogs
Expanzia, ktorú hráčky a hráči na PC milujú, dorazila aj na Xbox. Veľká żvieracia expanzia The Sims 4: Cats & Dogs, bude odteraz dostupná aj na Xbox One. Samozrejme je treba vlastniť pôvodnú hru.

Na Xbox One sú tak dostupné hneď dva rôzne druhy chlpáčov: psy a mačky. Nechýba ani customizácia týchto zvieratiek a tak sa vám možno podarí vytvoriť aj nejakého toho Psa Baskervilského. Alebo ho jednoducho stačí obliecť do obleku klauna, čo je tiež vec, ktorá môže simíkom spôsobiť nočné mory, pretože ako v realite, tak aj v The Sims môžu mať niektorí strach z klaunov, kým iní ich milujú. Expanzia tiež do hry prináša novú lokalitu Brindleton Bay, ktorá je priam stvorená pre Simíkov, ktorí majú radi zvieratá. A pretože aj v Sims funguje kolobeh života, v lokalite je aj zvierací cintorín, o ktorom sa traduje, že v ňom straší.

Samotná expanzia stojí 39,99€ alebo 35,99€ pre predplatiteľov EA Access.

The Sims™ 4 Cats & Dogs
The Sims™ 4 Cats & Dogs

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *