Cuphead oslavuje 3 milióny predaných kusov

Cuphead
Už to bude pomaly rok, čo vyšla milovaná a nenávidená exkluzivita Cuphead. Za ten čas sa jej podarilo predať skutočne veľa kusov: 3 milióny.

Hranicu 3 miliónov predaných kusov naprieč dvomi platformami: Microsoft Store a Steam. K rozboru čísel sa zrejme nedostaneme a tak môžeme o presnom počte kópií na Xbox One špekulovať. Studio MDHR zároveň oznámilo 20% zľavu na hru, vďaka čomu teraz miesto 19,99€ stojí len 15,99€. Samozrejme je to len časovo obmedzená zľava, na Xbox Store potrvá ešte pár hodín.

Cuphead
Cuphead
Developer: Studio MDHR
Price: $19.99

S vydaním hry v septembri/září 2017 to samozrejme neskončilo. Hra si okamžite získala popularitu a zrejme aj to mohlo prispieť k ohláseniu nového DLC The Delicious Last Course. Táto expanzia prinesie do hry nový ostrov, zbrane a po boku Cupheada a Mugmana si zahráme aj za tretiu hrateľnú postavu, Ms. Chalice. Či to však znamená lokálny co-op až pre troch hráčov, ostáva nejasné.

Cuphead 3 Million Copies Sold

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Skvělá hra, ale nervy mám je jedny…. takže nic pro mně, snad až bude v Game Passu…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *