Diablo III: Eternal Collection vyjde na Nintendo Switch

Diablo 3 Rise of the Necromancer
O možnom vydaní Diablo III na Nintendo Switch sa hovorí pekne dlho. Vlastne sme prvé špekulácie počuli už na samom začiatku roka, kedy malo Nintendo údajne predstaviť hru vo svojom prvom tohtoročnom Nintendo Direct livestreame.

To sa nestalo doteraz. Vlastne ani dnes by sme o hre ešte nevedeli, nebyť predčasne vydaného článku z Forbes. Ten už bol síce medzičasom stiahnutý, ale internet si ho všimol a úniku sa už nedalo zabrániť. Vieme ale, že Diablo III vyjde na Switch v kompletnej edícii. Tá bude zahŕňať základnú hru, expanziu Reaper of Souls, sadu Rise of the Necromancer a všetky doposiaľ vydané updaty. A keby to nestačilo, hráči na Switchi ešte dostanú exkluzívny bonusový obsah.

Pôjde hneď o niekoľko bonusov. V prvom rade je to sada brnenia Ganondorfa z The Legend of Zelda. Doplní to Tri-Force rám na obrazy, sliepka (pet) a kozmetické krídla Echoes of the Mask. K vydaniu hry má dôjsť ešte tento rok a to za cenu 60 dolárov. Okrem toho je potvrdené, že Switch verzia hry nevyžaduje povinné online pripojenie. Vychutnať sa tak bude dať na cestách aj bez pripojenia. S kamarátmi si navyše môžete zahrať lokálny co-op pre štyroch hráčov, dostupný však bude aj online co-op. Nemáme zatiaľ žiadne informácie o crossplay funkcionalite.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *