HITMAN 2 ponúkne vylepšené verzie levelov z predošlej hry

HITMAN Marakesh
IO Interactive sa nie a nie vzdať svojho 2016-kového HITMAN-a. Štúdio po epizodickom, plnom a GOTY vydaní oznámilo vydanie hry v novej podobe. Tentoraz v takej, ktorá odpovedá vízií vývojárov spred dvoch rokov.

Ešte vtedy sa totiž tvorcovia z IO Interactive nechali vypočuť, že nový HITMAN je epizodickou hrou, ktorá bude trvať minimálne 3 sezóny. No keďže sme sa namiesto druhej sezóny dočkali ohlásenia novej hry, vyzeralo to, že s plánmi je amen. Ale nakoniec to tvorcovia predsa len spravia. Ako teraz totiž oznámili, tak všetci, ktorí si kúpia HITMAN 2, dostanú okrem nového režimu Sniper Assassin aj kompletnú sadu levelov z prvej sezóny.

Šestica lokalít v podobe Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado a Hokkaido budú vydané v podobe Hitman Legacy Pack DLC. To bude dostupné zadarmo pre všetkých hráčov predošlej hry. V rámci rozsiahlej podpory a ambiciózneho plánu s podporovaním „Sveta asasinácií“ (World of Assassination) si tieto misie prejdú rozsiahlou aktualizáciou. Tá prinesie do hry vylepšenú AI, nové itemy ako kufrík, vylepšený systém krytia alebo možnosť splynutia s davom. Dôjde aj na vylepšenú grafiku, ktorá bude držať krok s dobou. Čerešničkou na torte tomu je podpora nových režimov, takže by sme sa mohli dočkať aj nových Sniper Assassin misií pre staré lokality.

Slovami IO Interactive, takto má vyzerať minulosť, súčasnosť a budúcnosť HITMAN-a. Pôjde teda o podobný systém ako pri World of Warcraft, kde sú predošlé datadisky automaticky pridané do základnej hry po vydaní novej verzie. Svedkami toho sme boli aj v uplynulých dňoch, kedy Blizzard vydal Battle for Azeroth a zaradil tak Legion k Battle Chestu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *