Zoo Tycoon, ReCore a Super Lucky’s Tale vyjdú na Steam

ReCore Definitive Edition
Microsoft a THQ Nordic plánujú oznámiť spoluprácu. Tentoraz sa dotkne distribúcie niekoľkých hier, ktoré vyšli sprvu exkluzívne pre Xbox One a Windows 10, niektoré dokonca ešte pre Xbox 360.

Distribútor bude mať na starosti vydávanie hneď piatich nových hier, ktoré sa tak zaradia do portfólia už existujúcich PC krabicoviek Ori and the Blind Forest, Halo Wars 2 a Quantum Break. Teraz však budú všetky nasledovné bežať cez Steam. Či v nich bude zároveň zabudovaná podpora Kinectu, ktorá sa nachádza v Xbox a Win10 verzii hry, nie je teraz jasné. Do ponuky však pribudnú (a dúfame, že aj s pekným THQ-ovým obalom!)

  • ReCore: Definitive Edition
  • Super Lucky’s Tale
  • Disneyland Adventures
  • Rush: A Disney-Pixar Adventure
  • Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

THQ Nordic dokonca už na svojej stránke zalistoval ReCore: Limited Edition. Táto edícia ponúkne navrch základnej hry bonusový soundtrack na CD, plagát A3 a artbook. K dispozícii bude po boku klasickej Definitive edície, ktorá už má v sebe predinštalovaný rozsiahly update s robotom T8-NK a regiónom Shifting Sands.

via Gematsu

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *