Forza Horizon 4 so soundtrackom od Slovenskej filharmónie

Forza Horizon 4
Forza Horizon 4 sa blíži a tvorcovia z Playground Games už odhalili dvojicu dôležitých vecí, ktoré nesmú chýbať v správnej videohre. Odhalili zoznam áut, kde vidíme naozaj širokú ponuku vozidiel od značiek ako Porsche, BMW či Lamborghini, avšak ani tento rok si nezajazdíme v autách Škoda. Kúsok Slovenska sa však v hre predsa len objaví.

Ten sa ukrýva v soundtracku hry, ktorý odhalili tvorcovia súbežne s 350+ autami, ktoré sa nachádzajú priamo na inštalačnom disku. Rozhlas vo Forze Horizon 4 bude tvoriť aj tentoraz 6 staníc Bass Arena, Horizon Pulse, Hospital Records, Block Party, XS a Timeless. Práve v posledná menovaná púšťa opernú hudbu, ktorá sa možno aj celkom hodí k open-worldovej jazde v luxusných vozoch ako je Bentley Bentayga alebo Lamborghini Centenario LP 770-4, čo sú len dve z mnohých áut dostupných v tomto zozname.

A čo slovenské môžeme čakať v hernej Británii? Dve skladby:

  • Georges Bizet – Carmen Habanera (Slovak Philharmonic Orchestra, Anthony Bramal)
  • Johann Strauss II – Voices of Spring Waltz (Slovak Radio Symphony Orchestra, Ondrej Lenard)

V hre však natrafíme aj na hudbu od umelcov ako Wolfgang Gartner, Kendrick Lamar, Foo Fighters alebo Kazuma Jinnouchi, ktorý si odohrá soundtrack z Halo 5: Guardians. Kompletný tracklist je tiež možné nájsť v oficiálnom príspevku od Playground Games.

Forza Horizon 4

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Několik skladeb jsem si poslech na youtube, a nejsou vůbec čpatné…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *