EA Access sa dočkalo redesignu aplikácie na Xbox One

EA Access
Služba EA Access sa dočkala novej, radikálne prerobenej aplikácie pre Xbox One. A čo je ešte lepšie, Electronic Arts okrem nového designu sľubujú aj vyššiu plynulosť, čo je vskutku vítaná zmena.

Predošlá EA Access aplikácia pre Xbox One bola totiž naozaj zasekaná, zrejme kvôli prehrávaniu trailerov na pozadí ku hrám, na ktorých je práve polložený kurzor. To pri rýchlom pohybe cez aplikáciu spôsobilo, že sa snažila načítavať postupne všetky trailery. Výsledkom bolo celkom zasekané užívateľské rozhranie.

EA Access New App 2018

To by už ale nemalo hroziť, pretože nová EA Access aplikácia pripomína to, čo sme videli už počas E3 konferencie. Čiastočne sa však svojim dizajnom inšpiruje aj v počítačovej aplikácii Origin. Hneď na úvod majú užívatelia k dispozícii sekciu What’s New, ktorá zahŕňa všetky najaktuálnejšie novinky o hrách, ktoré sú zahrnuté v službe. Obsahuje sekcie NewsAround the Web, kde sa stretávame prakticky s kompletným spravodajským servisom zo sveta hier od Electronic Arts. Súčasťou je aj ponuka Coming Soon, ktorá zahŕňa hry onedlho prichádzajúce do ponuky EA Access.

Ďalej je tu máme sekciu Games, kde už nájdeme všetko potrebné a obľúbené. No a zavŕši to sekcia My Account, kde sú dostupné užívateľské nastavenia s možnosťou ich zmeny priamo v Hube. Aktualizovaný bol aj systém odporúčaní, ktorý má hráčom lepšie odporúčať vhodné tituly podľa osobného vkusu. Takisto je možné sa teraz prihlásiť do EA Access Hub cez počítač a na diaľku si nainštalovať hry do Xbox One.

EA Access New App 2018

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *