Forza Horizon 4 naplno využije služby Xbox Clubs

Forza Horizon 4
Microsoft ešte na svojej E3 v roku 2015 predstavil rozšírenie služieb Xbox Live a jednou z noviniek bola aj funkcia Xbox Clubs. Práve tá bude, spolu s ďalšími novými funkciami, zohrávať dôležitú rolu vo Forze Horizon 4.

Prejaví sa to už na samotnej tímovej interakcii. S možnosťou zakladania klubov sme sa stretli už vo Forze Horizon 2, kde sme sam ohli pridať napríklad do tímu, v ktorom boli všetci naši kamaráti. Vďaka Xbox Clubs však môžu mať kluby až 2 000 členov, dvakrát viac, než v in-game kluboch. Okrem toho sa do Xbox Klubov dá, na rozdiel od tých herných, pripojiť aj cez mobilné zariadenie alebo počítač, aby mohli mať hráči vždy aktuálny prehľad o aktivitách klubu. Stačí totiž používať len samotnú Xbox aplikáciu a netreba zapínať hru.

Forza Horizon 4

Inou atraktívnou novinkou je aj Tímový kompetitívny multiplayer. Forza Horizon 4 je viac o sociálnom zážitku, než o solo hre a hra to bude brať na vedomie. Prakticky všetky vaše úspechy budete zdieľať s úspechmi svojho klubu. Playground Games veria, že toto spraví multiplayer zábavnejší aj pre hráčov, ktorí nezvyknú víťaziť, ako aj pre hráčov s nižším skillom. Pretože sa bavíme o tímoch, tímy môžu mať do 25 členov.

Finálnym prírastkom je Ranked Adventure. Vôbec poprvýkrát v histórii Forzy Horizon si hráči vychutnajú ranked zážitok. Hráči môžu stúpať nahor v celkovo 21 ligách a na konci každej série môžu očakávať podľa svojho progresu najrôznejšie in-game odmeny. Toto bude taktiež využívať služby Xbox Live.

Forza Horizon 4

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Demo jsem hrál jen třicet vteřin …
    ihned po nainstalování….
    a málem jsem samým nadšením neodešel do práce…..
    Dodatek: před týdnem jsem koupil „obyčejnou“ Samsung 65 palcovou 4k televizi…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *