Krstný otec pôvodného Xboxu reaguje na PlayStation Classic

PlayStation Classic
Sony včera ráno predstavilo svoju prvú retro konzolu: PlayStation Classic. Pôjde o miniatúrnu verziu takmer 25 rokov starej konzoly, v balení bude obsahovať dvojicu controllerov a v sebe 20 hier. Herná obec už na „novinku“ stihla zareagovať a vyjadril sa k nej aj Seamus Blackley.

Seamus bol v minulosti krstným otcom pôvodnej Xbox konzoly a práve on po uplynulé roky spolupracoval s Microsoftom a Hyperkin na remaku obrovského Duke Controlleru, pre ktorý si ľudia zvykli robiť z pôvodnej konzoly srandu. Aj v tomto prípade však išlo o pekný retro kúsok, ktorý zrejme zaujal množstvo nostalgikov, ktorí si s nim môžu zahrať spätne kompatibilné hry a/alebo Phantom Dust či Voodoo Vince aj na Xbox One. Čo poteší viac, je, že tento ovládač oficiálne pokrstil Microsoft.

Čo však vraví Blackley na PlayStation Classic? V reakcii na iný tweet povedal, že má chuť vziať pôvodný Xbox, vložiť ho do tela prototypu, zväčšiť ho na 200% a spraviť z neho menší stôl, z ktorého by ste mohli hrať predinštalované hry (ale aj iné, pretože dúfa v online multiplayer), popíjať na ňom kávu či dokonca si naň položiť svoj Switch a hrať s kamarátmi. „Bol by to KRÁĽ,“ dodáva na Twitteri.

Seamus Blackley PlayStation Classic

via Reddit

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *