THQ Nordic získalo práva na Alone in the Dark a ďalšie značky

Alone in the Dark

THQ Nordic začalo agresívne skupovať staré známe značky a to môže znamenať len jedno: chystá ich návrat. Po tom, ako pred pár týždňami divízia Koch Media kúpila TimeSplittersSecond Sight a priamo THQ Nordic kúpil Kingdom of Amalur, THQ teraz oznámila kúpu ďalších troch značiek. Jedná sa o Alone in the Dark a Act of War.

V prvom prípade sa jedná o sériu survival hororov založených na tvorbe H.P. Lovecrafta, kde posledná hra vyšla v roku 2015 v hlavnej roli s prakticky nesmrteľným Edwardom Carnbym. Posledná hra vyšla v roku 2015 s podtitulom Illumination, ale zožala len veľmi slabé, jednohviezdičkové hodnotenia. Posledná ako-tak kvalitná časť vyšla v roku 2008. Tento reboot dokonca vyšiel na Xbox 360.

Druhou značkou je Act of War, pričom ide o strategickú sériu od Eugen Systems. Hra vôbec nevyšla na konzoly, ale len na PC, avšak s rastúcou popularitou konzolových portov strategických titulov nie je vylúčená ani možnosť, že by sme sa dočkali vydania nového, respektíve terajšieho Act of War titulu v remastrovanej podobe aj na Xbox One a PS4.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *