Hráči NBA 2K19 zahltili vydavateľa sťažnosťami

NBA 2K19
2K začiatkom mesiaca vydalo NBA 2K19 a launch to teda vôbec nebol pekný. Hráči sa totiž sťažujú na množstvo kritických problémov, ako sú napríklad nekončiace hry, problémy s progresiou alebo dokonca miznutie peňazí, čo zamrzí pri pomyslení na skutočnosť, že sa tieto peniaze dajú zakúpiť aj formou mikrotransakcií.

Problémy s čerstvo vydaným ročníkom NBA sú natoľko vážne, že 2K Games muselo uistiť hráčov, že registruje ich problémy. Veci sa totiž majú tak, že zákaznícka podpora je zahltená sťažnosťami a nestíha ich riešiť. Preto ak máte problémy so svojou hrou, na vyriešenie vašej sťažnosti si počkáte nejaký čas. Čo je horšie, je, že to môže trvať pár dní alebo podľa niektorých hráčov aj dva týždne.

Nie je sa ale čomu čudovať. Zákaznícka podpora 2K Games funguje na princípe tiketov a problémov je priveľa. Medzi problémami s hojným výskytom je napríklad mazanie postupu v MyCareer alebo nemožnosť vstúpiť do Court Conquerors. Zdá sa pritom, že väčšina týchto problémov súvisí práve s populárnym režimom kariéry s naratívom, no vďaka komplexnému prepojeniu režimov v NBA 2K19 môžu postihnúť aj iné časti hry, ako napríklad MyTEAM režim a MyPLAYER.

via Kotaku; Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *