Michael B. Jordan si zahrá vo filme Rainbow Six

Rainbow Six Siege
Herec Michael B. Jordan si čoskoro zahrá vo dvojici filmov zo ságy Tom Clancy’s. Po špekuláciách o chystanom filme The Division sa totiž objavila informácia, že Paramount Pictures natočia film podľa novely Rainbow Six.

Herec známy napríklad z Čierneho pantera, bude mať rolu bývalého člena US Navy Seals, Johna Clarka. Zároveň pôjde o hlavnú postavu, pričom tá sa objavila v sériách Clancyho noviel Without Remorse a Rainbow Six, ktorá debutovala v roku 1998 spolu s hrou. Príbeh nám je prakticky jasný. Dúhová šestka je taktická jednotka zložená z profesionálov rôznych národností a špeciálnych služieb bojujúca proti obzvlášť vážnemu terorizmu.

John Clark sa v minulosti objavil už v iných filmoch zo série Jack Ryan. Vo filme z roku 1994, Jasné nebezpečenstvo, si ho zahral Willem Dafoe, kým vo filme Najväčšia hrozba z roku 2002 ho stvárnil Liev Schreiber. V hrách potom slúžil väčšinou ako hlava tímu Rainbow, čo sa zmenilo až v Rainbow Six: Vegas.

via PCGamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *