Už aj Xbox One dostáva svoj Fortnite bundle…

Xbox One S Fortnite Bundle
Po tom, čo pomerne nelogický bundle s free-2-play hrou Fortnite dostali PS4 a Nintendo Switch, sa rovnakého balíčku dočkajú aj prívrženci Xboxu.

Microsoft oznámil, že jeho Xbox One S Fortnite Bundle bude obsahovať okrem free-2-play hry aj niekoľko doplnkov, ktorými aspoň po hodnotnej stránke prevažuje balík PS4. Zatiaľ čo ten obsahoval bonusy v celkovej hodnote asi 10 eur (500 V-Bucks a exkluzívny skin), balíček z dielne Microsoftu bude mať v balení až 2 000 V-Bucks (20€), čo hráčom vystačí na kúpu Battle Passu a viacerých in-game itemov. Ďalej bude v balení dostupná plná sada kozmetických itemov Eon Cosmetic Set pozostávajúca z troch položiek:

  • Legendary Eon Character Outfit
  • Epic Aurora Glider
  • Rare Resonator Pickaxe

Ďalej bude tento balík obsahovať služby Xbox Live Gold a Xbox Game Pass na 1 mesiac. Bundle obsahuje konzolu s 1TB pevným diskom a jedným bezdrôtovým ovládačom. Začne sa predávať za cenu 299,99€ celosvetovo ešte tento týždeň. Samozrejme platí, že Fortnite: Battle Royale, ktorý sa dá stiahnuť na Xbox One bezplatne, podporuje crossplay s PC, Mac, Nintendo Switch, iOS a Androidom.

Fortnite Krakatoa DLC

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *