Phil Spencer už hral plnú verziu Crackdown 3, vývoj prebieha podľa očakávania

Crackdown 3 Horizontal
Po niekoľkých odkladoch sa už o Crackdown 3 hovorilo všeličo, mimo iného aj to, že by hra mohla byť zrušená. Zdá sa ale, že nakoniec nič také nehrozí a Crackdown 3 skutočne vyjde začiatkom budúceho roka.

Vyplýva to z nového tvrdenia šéfa Xboxu, Phila Spencera. Ten, podľa vlastných slov, včera hral plnú verziu Crackdown 3, čím sa vlastne potvrdzuje to, že Sumo Digital na hre naozaj aktívne pracuje a že po obsahovej stránke je už hotová. Dopĺňa, že je rád, že jeho agent, teda postava, za ktorú hral, pôsobí ako terminátor, čo je presne to, čo od nej Phil očakával.

V tweete povedal aj to, že vývojársky tím odviedol skvelú prácu, aj keď je ešte stále treba na hre zapracovať. Z tvrdenia teda vyplýva, že hra je hotová a momentálne vstupuje do štádia, kde sa už viac pracuje na optimalizácii a postupne sa dolaďujú detaily, aby titul naplnil očakávania, až vyjde. Vydanie je pritom naplánované na február/únor 2019. Predbežne bol Microsoftom stanovený dátum 22., avšak to je deň, kedy majú vyjsť aj ďalšie dve multiplatformové hry: Anthem a Metro Exodus. A tiež má vyjsť PS4 exkluzívny titul Ghost of Tsushima.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Doufejme, že odklad hře jen pomůže. Držím palce.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *