Nový Splinter Cell môže byť ohlásený na X018

Zrejme nie sme jediní, koho sklamalo, že sme sa na E3 nedočkali ohlásenia nového Splinter Cell titulu. Ten mal byť podľa pôvodných tvrdení ohlásený už na Xbox E3 a nádej nám dávala aj prítomnosť hry v úniku titulov od Walmartu.

Ten totiž krátko pred E3 zverejnil obrovský zoznam titulov, z ktorých sa drvivá väčšina naozaj ukázala na veľtrhu. Iba málo titulov, vrátane toho so Samom Fisherom, sa neobjavilo. To by sa však mohlo čoskoro zmeniť, pretože sa blíži X018 konferencia v Mexiku, na ktorej Microsoft plánuje ohlásiť novinky, ako budú nové hry, podpora klávesnice a myši a ďalšie.

Kanadský insider rodnelybouch, ktorý už skôr prezradil, že Microsoft odkúpi niektoré veľké štúdiá (čo sa ukázalo ako pravda), cez Twitter prehlásil: „Práve som počul, že sa Sam Fisher učil španielčinu vo Westmounte. Vyzerá to, že sa pripravuje na svoju ďalšiu misiu v M * X * CO.“ Z toho, ako tweet vyzerá, sa dá povedať, že má na mysli práve Mexiko a X018 konferenciu. Zaujme absencia samohlások a zvýraznenie „X“, ktoré okrem Xboxu priraďujeme aj 10-ke. Pripomíname, že práve 10. novembra/listopadu sa bude spomínaná konferencia konať.

via Mondoxbox

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *