Corsair ohlásil vlastné klávesnice a myši pre Xbox

Xbox One X Keyboard Mouse
Okrem Razeru sa k podpore klávesníc a myší na Xbox One prihlásil aj Corsair, ktorý sa stáva partnerom iniciatívy a bude tiež prinášať licencované príslušenstvo pre Xbox.

Corsair cez svoj web prezentoval riešenia vhodné pre hráčov hrajúcich s Xboxom na pracovnom stole, v obývačke, ako aj riešenia pre streamerov. Celkovo môžeme hovoriť o piatich produktoch. Ku káblovým riešeniam vhodných pre desktop a streamerov patrí klávesnica K70 RGB MK.2, myš Glaive a headset HS50.

Do obývačky pre zmenu Corsair ponúka bezdrôtový hybrid K63 Wireless Keyboard & Lapboard klávesnicu, ktorú je zároveň možné používať aj ako podložku pod myš. Odporúčanou myšou v kombinácii je zas myš Dark Core RGB Wireless Mouse. Bezdrôtové produkty nie sú licencované cez program Xbox Wireless, na pripojenie využívajú zaužívané USB antény kompatibilné aj s PC.

Čo sa kompatibilných hier týka, len na samom začiatku podporujú klávesnicu a myš hry Fortnite, Minecraft a Warframe. V budúcnosti sa tiež chystá zaviesť podpora klávesníc a myší aj do ďalších hier. Patrí k nim napríklad Warhammer Vermintide 2, DayZ, War Thunder, Strange Brigade či Vigor.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Zatím o této kombinaci neuvažuji, ale …nikdy jsem si nezvykl na Minecraft a gamepad, takže uvidím…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *