Site icon Xboxer

Žeby sme sa predsa len dočkali nového Assassin’s Creed tento rok?

Assassin's Creed

Správy uplynulých dní naznačovali tomu, že Ubisoft tento rok neplánuje predstaviť žiaden diel Assassin’s Creed a namiesto toho bude pracovať na kompletnom reštarte série, ktorý nás vráti do staroveku, teda do čias úplne prvého dielu úspešnej série, ktorá pôvodne vznikala iba ako dodatok k Prince of Persia. Istý vývojár totiž na 4chane vravel, že AC by sa malo budúci rok vrátiť do starovekého Egypta, pričom nová hra by mala mať nejaké RPG prvky z Witchera.

Čerstvý únik však hovorí o tom, že nový Assassin’s Creed bude predstavený tento rok, z čoho by sa dalo usúdiť, že človek, ktorý sa vydával za vývojára z Ubisoftu, je podvodník. Ale je tu niekoľko zaujímavých spojitostí s jeho tvrdeniami. V prvom rade je to obdobie, v ktorom sa bude hra odohrávať. Podľa zdrojov magazínu JeuxAct by sa mala hra odohrávať v staroveku, niekedy v rokoch 68 až 49 pred našim letopočtom. Rovnako tak by sa mali vrátiť prepracované lodné bitky a jazda na koňoch; čo ale s únikom z 4chanu nesedí, je tvrdenie, že sa dej odohráva v Ríme, nie v Egypte. Na druhú stranu, máme dôkaz, že to bude v oblasti Stredozemného mora. Počas hry by sme mali byť svedkami rôznych historických udalostí, ktoré zahŕňajú pád Partskej Ríše, bitku o mesto Pistoia alebo atentáty na Aretasa III. a Lutatiusa Catulusa.

Tentoraz bude hlavnou postavou skutočná osobnosť – Marcus Junius Brutus. Ten bol jedným z viacerých iniciátorov atentátu na Julia Caesara a tiež to bol politik. Čo ale nahráva do kariet úniku z 4chanu, je informácia, že sa jedná o jeden z dielov novej „starovekej trilógie“. Tá by mohla zahŕňať práve Rím, Egypt a Grécko, takže bude zaujímavé sledovať, ako sa situácia vyvinie. Okrem toho je možné, že tento nový Asasín ani v roku 2016 nevyjde, hra je vraj dokončená len na 40%, čo je naozaj málo, ak by ju chcel vydať ešte tento rok.

via Mafia Gamezone

 

Exit mobile version