Site icon Xboxer

Final Fantasy XV: Dátum vydania, anime a aj film s Aaronom Paulom!

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV bolo oznámené už asi 3 roky dozadu, no len teraz k nemu Square Enix odhalilo nové informácie. No vlastne môžeme povedať, že oznámili plnú prdel noviniek, keďže okrem hry vyjde anime, celovečerný film a detaily k soundtracku. Špeciálne kvôli takejto hromade informácií Square zorganizovalo špeciálny event v LA, ktorý niesol meno Uncovered: Final Fantasy XV. Plus ho streamovalo naživo cez internet (u nás asi o 4. ráno, čiže až na pár netopierov to u nás nikoho netrápilo).

V prvom rade bol oznámený dátum: 30. September/září 2015. Vtedy vyjde hra na Xbox One a PS4. Nová demo epizóda je však dostupná už teraz, nesie pomenovanie Platinum Demo a je navrhnuté tak, aby uspokojilo fanúšikov aj úplne nových hráčov. Má 4,5GB a dá sa stiahnuť cez Xbox Store, ale aby ste ho našli, musíte ho hľadať vyložene pod názvom Platinum Demo, inak moc nepochodíte. Toto demo ponúka príbeh mladého Noctisa a ponúkne boje aj možnosť riadiť auto, jednu z najväčších fíčuriek tohto dielu. Dokonca to vyzerá, že v deme uvidíme aj Noctisovho otca, ktorý vyzerá ako DiCaprio v Revenantovi. Ale oplatí sa zahrať si ho, pretože jeho prejdením odomknete nejaké bezplatné DLC do samotnej hry.

Ale tu novinky nekončia. Ešte pred hrou vyjde celovečerný film Kingsglaive: Final Fantasy XV a podobne ako predošlé filmy z univerza FF, aj tento bude kompletne vyrenderovaný v realistickej 3D grafike. A že tá grafika vyzerá naozaj k svetu, o tom svedčí aj samotný trailer, ktorý môžete vidieť nižšie. Na filme sa pracuje už 3 roky a je naozaj pozoruhodné, že o ňom tvorcovia až do poslednej chvíle mlčali. Film sa bude odohrávať počas udalostí, ktoré uvidíme v hre s tým, že hlavnými postavami budú Luna (Lena Headey) a Regis (Sean Bean). A prekvapením bude perníkový rytier Glaive. Hrá ho Aaron Paul a.k.a. Jesse z Breaking Bad.

Okrem filmu vyjde aj anime Brotherhood: Final Fantasy, ktoré debutuje taktiež ešte pred vydaním hry a ukáže nám minulosť hlavných postáv z hry. Celkovo vyjde 5 epizód s tým, že prvá epizóda je dostupná už teraz a vidieť ju môžete nižšie. Je teda vidieť, že Final Fantasy XV je naozaj gigantický projekt.

…A ešte sme neskončili. Alebo už? Nie. Ešte tu sú špeciálne edície hry

fuh… už stačí.

via XboxAchievements

Exit mobile version