Site icon Xboxer

Assassin’s Creed Origins približuje mapu a vylepšenia na Xbox One X

Assassin's Creed Origins Xbox One X

Jedným z úplne prvých veľkých hitov, ktorý má potvrdenú podporu 4K na Xbox One X, je Assassin’s Creed Origins. Titul už na E3 bežal v natívnom 4K, no pri vyššej záťaži sa rozlíšenie dočasne znížilo. Ubisoft teraz priblížil detaily finálnej Xbox One X verzie.

Ubisoft potvrdil hneď z miesta, že vďaka vysokému výkonu Scorpio Enginu môže hra naozaj bežať v 4K rozlíšení. Hráči, ktorí majú Full HD monitory, môžu tiež očakávať krajší obraz vďaka supersamplingu. Ubisoft tiež potvrdil HDR podporu, vďaka čomu má hra realistickejšie oblaky, čo sa postará aj o krajšie západy slnka alebo krajší oheň na fakliach.

Hra tiež ponúkne detailnejšie a ostrejšie tiene, než na ktorejkoľvek inej konzoli, vrátane PS4 Pro. Xbox One X má tiež dvojnásobnú vykresľovaciu vzdialenosť pre objekty ako je tráva, rastliny, kamene a kvety. Tiež sa môžu hráči tešiť na kvalitnejšie modely, či už sa jedná o vegetáciu, kamene alebo architektúru. Hráči si tieto rozdiely obzvlášť vychutnajú vo veľkomestách ako je Alexandria či Memphis.

Vďaka rýchlejšej RAM vie Xbox One X rýchlejšie prepínať medzi Bayekom a Senu (jeho orlom). Je to preto, lebo Xbox One X má neustále načítaný svet okolo oboch postáv. Príjemným bonusom je podpora Dolby Atmos, čo prináša priam pohlcujúci zvukový zážitok starovekého Egypta.

 

Exit mobile version