Site icon Xboxer

Redout: Lightspeed Edition pobeží na Xbox One X pri 4K 60fps

Redout

Rok 2017 sa dá označiť za rok comebackov. Vrátilo sa niekoľko starých klasík a niektoré sa dočkali nástupcu. Napríklad hra Redout od pôvodných tvorcov série WipeOut práve vychádza na konzoly a dočká sa upgradov pre powerhouse konzoly.

Tvorcovia z talianskeho štúdia 34BigThings to potvrdili a rovno jednotlivé upgrady približili. Pretože je PS4 Pro už dávno na trhu, hráči tam môžu očakávať 4K 60fps s grafickými nastaveniami na úrovni „Epic“ z PC verzie. Má to ale háčik – verzia pre PS4 Pro dosahuje 4K rozlíšenie len s pomocou checkerboardingu, čiže inak povedané, renderuje len polovicu pixelov a druhú umelo doplní. V nasledujúcich dvoch mesiacoch by tiež mala byť zavedená VR podpora.

Otázna je potom samozrejme Xbox One X verzia. Pre ňu sa chystajú upgrade neskôr, očakáva sa ale, že oproti PS4 Pro verzii ponúkne len jeden zásadný rozdiel – natívne 4K. Ostatné veci 60fps a „Epic“ kvalita modelov zostanú zachované. Konzolisti ale musia rátať s obmedzením v multiplayeri. Kým PC verzia podporuje multiplayer pre 12 hráčov, na konzolách sa proti sebe postaví len polovičný počet. Na druhú stranu sa zvýši počet dostupných tratí.

via WCCFTech

 

Exit mobile version