Redout: Lightspeed Edition pobeží na Xbox One X pri 4K 60fps

Redout

Rok 2017 sa dá označiť za rok comebackov. Vrátilo sa niekoľko starých klasík a niektoré sa dočkali nástupcu. Napríklad hra Redout od pôvodných tvorcov série WipeOut práve vychádza na konzoly a dočká sa upgradov pre powerhouse konzoly.

Tvorcovia z talianskeho štúdia 34BigThings to potvrdili a rovno jednotlivé upgrady približili. Pretože je PS4 Pro už dávno na trhu, hráči tam môžu očakávať 4K 60fps s grafickými nastaveniami na úrovni „Epic“ z PC verzie. Má to ale háčik – verzia pre PS4 Pro dosahuje 4K rozlíšenie len s pomocou checkerboardingu, čiže inak povedané, renderuje len polovicu pixelov a druhú umelo doplní. V nasledujúcich dvoch mesiacoch by tiež mala byť zavedená VR podpora.

Otázna je potom samozrejme Xbox One X verzia. Pre ňu sa chystajú upgrade neskôr, očakáva sa ale, že oproti PS4 Pro verzii ponúkne len jeden zásadný rozdiel – natívne 4K. Ostatné veci 60fps a „Epic“ kvalita modelov zostanú zachované. Konzolisti ale musia rátať s obmedzením v multiplayeri. Kým PC verzia podporuje multiplayer pre 12 hráčov, na konzolách sa proti sebe postaví len polovičný počet. Na druhú stranu sa zvýši počet dostupných tratí.

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

2 komentáre

  1. Rado píše:

    takto hnusne osekať multák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *