Vin Diesel ukázal Xbox One S v jedinečnej Fast&Furious edícii, poputuje do aukcie

Forza Motorsport 6 Fast & Furious Pack
Bohužiaľ, nie každý príde o život v starobe a veľakrát dôjde k nešťastnej náhode. Presne taká postihla aj filmovú legendu Paula Walkera, ktorý zomrel v čase natáčania Furious 7. Jeho činnosti tu však pretrvali dodnes a okrem legendárnych filmov tomuto svetu pomáha pri pohromách jeho charita Reach Out WorldWide.

Práve tá sa už čoskoro pokúsi vyzbierať čo najviac peňazí z aukcie, v ktorej fanúšikovia nájdu unikátny Xbox One S inšpirovaný prvým filmom. Celkom tematicky voči farbe platformy Xbox, je aj táto konzola inšpirovaná zeleným Mitsubishi Eclipse z roku 1995. Okrem ikonického modrobieleho pásu na prednom paneli je súčasťou setu zelený ovládač s gravírovaním. Čo je na ňom napísané, však kvôli „internetovej“ kvalite fotky nevidíme. Vieme však, že auto s rovnakou kombináciou farieb riadil v prvom filme tajný policajt Brian O’Conner, ktorý sa stal nakoniec neodmysliteľnou súčasťou filmovej ságy.

Xbox One S Paul Walker Charity Edition

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *