Site icon Xboxer

Cuphead predal 5 miliónov kusov, prichádza do Tesly

Cuphead od StudioMDHR sa teší obrovskej popularite. Roztomilá, no nechutne ťažká plošinovka vyšla pôvodne ako exkluzivita na Xbox a PC, na žiadosť Microsoftu však vyšla aj na Nintendo Switch. A práve na týchto troch platformách sa jej podarilo doteraz predať 5 miliónov kusov.

Môžeme však čakať, že 5 miliónmi to nekončí. V roku 2020 hra totiž dostane svoje prvé veľké DLC The Delicious Last Course, ktoré vyjde súčasne na všetky tri platformy. Alebo štyri?

StudioMHDR totiž vydalo Cuphead: Tesla Edition, ktorá je dostupná cez platformu Tesla Arcade. Teda zatiaľ, čo budete čakať v aute na svoju drahú, kým sa vráti z obchodov, môžete si čas skrátiť hraním na veľkom palubnom počítači. Nanešťastie, teslácka verzia obsahuje len prvý level, hrateľný v singleplayeri aj co-ope. Podľa toho, koľko USB ovládačov máte po ruke. Rovnako tak platí, že hrať môžete len, ak je auto zaparkované alebo sa nabíja.

Hra vychádza na Modely S, 3, X, Y ako súčasť softvérovej aktualizácie 10.0. Okrem hry a bežných noviniek prináša Carpool Karaoke aj do životov bežných smrteľníkov. Áno, odteraz môžete v aute hrať Car-aoke! Ďalšie novinky v systéme zahŕňajú aj funkciu Feeling Lucky, ktorá vás naviguje do náhodnej lokality. Na rozdiel do Apple Maps, funguje to len na vyžiadanie.

Exit mobile version