Cuphead predal 5 miliónov kusov, prichádza do Tesly

Cuphead od StudioMDHR sa teší obrovskej popularite. Roztomilá, no nechutne ťažká plošinovka vyšla pôvodne ako exkluzivita na Xbox a PC, na žiadosť Microsoftu však vyšla aj na Nintendo Switch. A práve na týchto troch platformách sa jej podarilo doteraz predať 5 miliónov kusov.

Môžeme však čakať, že 5 miliónmi to nekončí. V roku 2020 hra totiž dostane svoje prvé veľké DLC The Delicious Last Course, ktoré vyjde súčasne na všetky tri platformy. Alebo štyri?

StudioMHDR totiž vydalo Cuphead: Tesla Edition, ktorá je dostupná cez platformu Tesla Arcade. Teda zatiaľ, čo budete čakať v aute na svoju drahú, kým sa vráti z obchodov, môžete si čas skrátiť hraním na veľkom palubnom počítači. Nanešťastie, teslácka verzia obsahuje len prvý level, hrateľný v singleplayeri aj co-ope. Podľa toho, koľko USB ovládačov máte po ruke. Rovnako tak platí, že hrať môžete len, ak je auto zaparkované alebo sa nabíja.

Hra vychádza na Modely S, 3, X, Y ako súčasť softvérovej aktualizácie 10.0. Okrem hry a bežných noviniek prináša Carpool Karaoke aj do životov bežných smrteľníkov. Áno, odteraz môžete v aute hrať Car-aoke! Ďalšie novinky v systéme zahŕňajú aj funkciu Feeling Lucky, ktorá vás naviguje do náhodnej lokality. Na rozdiel do Apple Maps, funguje to len na vyžiadanie.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *