Rockstar nevyvíja singleplayerové DLC pre Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare

V uplynulej dobe sa začali vo svete Red Dead Redemption 2 objavovať zombíci, a to nielen v multiplayeri, ale aj v singleplayeri. Vďaka tomu začali hráči špekulovať, či Rockstar nechystá návrat veľkého Undead Nightmare DLC z prvej hry.

Rockstar však na tieto špekulácie zareagoval a povedal, že momentálne nepripravuje singleplayerové DLC pre Red Dead Redemption II. Namiesto toho sa, podobne ako pri GTA, sústredí čisto na Red Dead Online, teda multiplayerový režim hry. Veci sa môžu samozrejme zmeniť, ostatne tak to bolo aj pri GTA, kde sme mali najprv sľúbené sólo DLC, ale Rockstar ho zrušil a jeho súčasti postupne pridal do GTA Online formou updatu. Najnovším prídavkom je kasíno, ktoré je nedostupné vo viacerých krajinách, vrátane ČR.

Možnosť vydania singleplayerového DLC však Tarek Hamad z Rockstaru nevylúčil:

Nie je to niečo, čomu by sme sa teraz venovali. Samozrejme sme len teraz vydali Frontier Pursuits, takže momentálne staviame na tom a rozširujeme hráčske zážitky vo svete (Online, pozn. red.). Ale viete, nikdy nehovorte nikdy, takže uvidíme, kam nás budúcnosť dostane.

via ComicBook

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *