V Red Dead Redemption 2 sa začali objavovať zombie

Už svet prvého Red Dead Redemption ponúkal priestor na veľké DLC, ktorým sa napokon stalo Undead Nightmare s celkom novým príbehom, odohrávajúcim sa krátko pred a po príbehu základnej hry.

Teraz sa zdá, že zombie apokalypsa medzi udalosťami prvého Red Dead Redemption neboli jediné, ktoré sa na divokom západe udiali. Rockstar totiž po novom teasuje návrat zombíkov do Red Dead Redemption 2 a Red Dead Online, a teasuje to priamo v hre. Vo svete totiž môžete naraziť na zombifikovaných obyvateľov, ktorí sa vyskytujú náhodne po mape.

Vzhľadom k tomu, že už o pár týždňov je október/říjen a s ním príde halloween, ohlásenie zombíkovského eventu alebo hotovej expanzie môže byť na spadnutie. Rockstar navyše v posledných týždňoch updatoval svoje profilovky, čo okamžite rozpútalo špekulácie o ohlásení PC verzie. Zdá sa ale, že tá sa zatiaľ nekoná a tak uvidíme „len“ špeciálne rozšírenie konzolovej edície.

via ComicBook

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *