Na internet unikla mapa, zbrane aj koniec príbehu Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2
Pár dní pred vydaním Red Dead Redemption 2 došlo k jednému z najväčších únikov informácií týkajúcich sa tejto hry. Na internet sa prostredníctvom komunitného fóra 4chan dostala mapa, kompletný zoznam zbraní a aj niečo viac z chystaného westernu.

Legitimite informácií nasvedčuje fakt, že pochádzajú z nemeckej verzie oficiálneho knižkového manuálu, ktorý je dostupný aj v našich obchodoch za 29,99€. Manuál, podobne ako v prípade GTA V a starších dielov, obsahuje podrobné popisy zbraní, kompletnú mapu a aj návod na plnenie jednotlivých misií. Prečo a ako sa dostala táto knižka do rúk zákazníkov predbežne, nie je jasné. Vďaka nej sme sa však dozvedeli niekoľko kľúčových informácií, ktoré nie je treba brať na ľahkú váhu, ak si nechcete pokaziť prekvapenie.

Spoiler Alert

Hneď na úvod v úniku máme zmienky o 51 zbraniach, ktoré môžu hráči používať na boj a zabíjanie. Pokiaľ nepočítame päste, Arthur môže používať širokú škálu revolverov, pištolí, pušiek, brokovníc aj sniperiek. Nechýba podľa všetkého ani kuša, vrhateľné zbrane a ani ručné, ktorých bude 16 a tvoria ich rôzne sekery a nože. V úniku vidíme aj napríklad návrat Bolt-Action pušky alebo Mauser, ktorý sa dostal do Red Dead Redemption až ako DLC.

Únik však nekončí len pri zbraniach. Získavame vďaka nemu pohľad aj na mapu, ktorá potvrdzuje predošlé leaky a tiež nedávne nepriame potvrdenie, že sa dočkáme aj remastrovanej a mladšej verzie mapy predošlej hry. Okrem West Elizabeth, o ktorej vieme veľmi dlho práve preto, že hra začína v Blackwateri, sa v hre dočkáme aj regiónu New Austin. Opäť tak zavítame aj do Armadilla, na ranč MacFarlaneovcov, ale aj do zlodejského mesta Thieves‘ Landing. Podľa mapy dokonca možno zavítame aj do žijúceho mesta Tumbleweed, ktoré má ešte svojho šerifa.

Red Dead Redemption 2 Leak

No a na záver je tu zrejme jeden príbehový spoiler. Nutno však dodať, že táto informácia bola zverejnená len v textovej podobe a neexistuje k nej žiaden fotodôkaz z manuálu. Ak je teda tvrdenie pravdivé, na konci sa rozhodne o osude Arthura. Podľa toho budete môcť ďalej hrať buď za neho, Dutcha van der Linde alebo – presne tak – Johna Marstona.

Red Dead Redemption 2 Leak

via 4chan

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *