Kingdom Hearts 3 sa na pár minút stalo exkluzivitou pre PS4

Kingdom Hearts 3

Keď sa z oficiálnej stránky hry stratia zmienky o nejakej konzole, zväčša to je zlé znamenie. Takéto zhrozenie čakalo fanúšikov Kingdom Hearts 3, ktorí si hru chcú užiť na Xbox One.

Pri menšej aktualizácii webu si viacerí všimli, že zo spodnej časti zmizlo logo Xbox One a na chvíľu sa zdalo, že Kingdom Hearts 3 vyjde len na PlayStation 4. Od Square Enix by to nebolo nečakané gesto, keďže japonci väčšinou vydávajú hry exkluzívne na svoju domácu platformu. Ale v prípade KH3 išlo len o chybu, ktorá vznikla nedopatrením.

Square potvrdilo, že za chybou stál designér, ktorý omylom skopíroval kód zo spodnej časti webu Kingdom Hearts 2.8 na stránky všetkých hier zo série. Práve tento nedávno vydaný diel je exkluzivitou pre PlayStation 4 a vývojár si zrejme myslel, že to celá séria je PS-Exclusive. Ale to sa nekoná. Hoci sa už objavovali špekulácie, že Square Enix mohlo zrušiť túto verziu kvôli malej popularite japonských RPG na Xbox One. Na druhú stranu, postavičky Disney sú obľúbené aj v západnom svete.

Kingdom Hearts 3 PS4 Only

Kingdom Hearts 3 Multiplatform

via ICXM.net

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *