Češi nemôžu hrať poker v Red Dead Redemption 2

Red Dead Online

Nedávno aktualizovaný Red Dead Online, ktorý zo seba zároveň striasol nálepku beta priniesol mnohé novinky a vylepšenia. Jedna z najlákavejších featurí je umožnenie hrať poker v salónoch s ostatnými hráčmi o herné peniaze.

Ak si ale plánoval hrať partičky s kamarátom zo susedných Čiech, rovno na to zabudni. Česká republika kvôli zákonu o preukázaní 18 rokov pri online hazardných hrách má region lock na poker v Red Dead Online. O virtuálne chipy si nezahráš ani s Poliakmi.


Ďakujeme za kontaktovanie Rockstar Support.

Rozumieme vášmu znepokojeniu s nemožnosťou hrať poker a zároveň si vážime váš záujem o využívanie tejto funkcii v hre.

Mrzí nás, že vám musíme oznámiť, že dostupnosť pokru v Red Dead Online je závislá od regionálnych zákonov a regulácií a tak nie je dostupná všetkým hráčom V skratke, poker nie je dostupný v krajinách, kde je online gambling obmedzený alebo zakázaný. Ospravedľnujeme sa ak vám to spôsobuje nepríjemnosti.

Rockstar Games

Zaujímavé je, že hráči pokrové stoly vidia, ale nemôžu si prisadnúť. Celkom provokáčné. Nepomôže ani migrácia Live účtu. Jediné riešenie ako tento region lock obísť je využiť službu VPN, ktorá vám zmení IP adresu na krajinu, kde je poker povolený. Napríklad na Slovensku.

Bratia, mrzí nás to. ?

Red Dead Redemption 2 poker

Herr Roman

Ku Xboxu ma donutílo vydanie GTA IV exklúzivne na konzoly. Od tej doby som si uvedomil pohodlnosť konzolového hrania a dodnes som naň nezanevrel. Ako Xboxer milujem čokoľvek, čo má na obálke R a hviezdičku. Okrem mainstream hier rád skúšam aj menšie tituly. Nech je to aj šialená japan-porno-puzzle hra. A som alkoholik. Či to sa sem už nepíše?

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. kaito píše:

    Takže hra kde se zabíjí, můžu přivázat někoho lanem za koně a tahat ho po poušti, hodit ho na koleje, hra která je 18+ nemá tady poker, protože ten je 18+ :thinking:

  2. Rado píše:

    Ako mali by pridať možnosť na overenie veku. Češi by mali radšej bojovať proti fajčeiu mladistvích, tak ako nejaký poker a hazard. Ich zákony sú fakt trapas celej EÚ. Keď vidím v Brně huliť 14-15 ročných, tak tu nieje veľa vecí v poriadku. Len pred nedávnom sa musel každý znova registrovať v tipsporte a teraz Čech nemože hrať ani poker v hre. Inak toto smeruje už aj na Slovensko. Fakt špica.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *