TRON čaká reboot, uvidíme aj hru?

TRON Legacy Games with Gold

Že na Xbox One vyšiel minulý rok nový TRON, nemusí byť náhoda. Táto bežecká minihra síce z 90% pôsobila, akoby jej cieľom bolo dojiť značku, ale v skutočnosti to mohla byť príprava na nový film.

Disney na ňom začína pomaly pracovať a podľa doterajších informácií by malo ísť o soft reboot. Sľubované pokračovanie z roku 2015 sa tak už nekoná, ale nejaké jeho črty sa prenesú do tohto dielu. Nový film by mal mať na starosti producent filmu TRON: Legacy, no zatiaľ nie je jasné, kto napíše scenár a kto to bude režírovať. Hlavnou postavou by mal byť Jared Leto Jeseň Zima, ktorý by mal stvárniť Aresa. No a soundtrack môže, ale aj nemusí mať znovu na starosti Daft Punk.

Príprava nového filmu však môže znamenať, že Disney môže pripravovať ďalšiu hru z tohto univerza, ktorá bude tentoraz hlbšie prepojená s filmom. Predsa len, Avalanche Studios boli znovu otvorené kvôli hre Cars 3 a to je len prvý z projektov, ktorý majú v príprave. Takže nie je vylúčené, že sa týmto odštartuje aj vývoj novej hry, o ktorej by sme mohli počuť krátko po oznámení filmu. Samozrejme pokiaľ sa podarí tento projekt oživiť a nedopadne tak ako ten z 2015.

TRON RUN/r
TRON RUN/r
Developer: Disney Interactive
Price: Free

via Mixmag

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *