Uvidíme remaster Bad Company 2? Nie je to vylúčené, tvrdí EA

Bad Company 2 Remastered

Nie je žiadnym tajomstvom, že viacero štúdií vydáva na aktuálne konzoly remastery starších hier. K nim bude patriť aj napríklad remaster Modern Warfare alebo kompletný remaster série Resident Evil. Nejaké tie remastre by mohla priniesť aj EA, ale len za predpokladu, že ich budú chcieť hráči. EA sa totiž chce remastrom vyhýbať a skôr sa chce orientovať na vydávanie nových titulov, čo je dobre, keďže človek už začína mať pocit, že je tých remastrov priveľa (Mafiu 1 by sme si ale radi zopakovali).

Remastre v tejto chvíli nehrozia ani vo svete Battlefieldu. Tam sa totiž tvorcovia momentálne sústredia na prípravu najnovšieho pokračovania, ktoré sa bude odohrávať počas 1. svetovej vojny. Teoreticky druhý diel by nemusel byť až tak remastrom ako skôr remakom prvých Battlefieldov, ktoré sa odohrávali v čase 2. svetovej. A je dosť možné, že sa ďalší Battlefield, ktorý vyjde za pár rokov, bude odohrávať práve v tomto období.

via Examiner.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *