Hitman ukazuje svoj februárový kalendár

HITMAN The Complete First Season Steelbook Edition

Iba pred pár dňami sa HITMAN dočkal vydania kompletnej edície v nádhernom steelbooku a Io Interactive už začína odhaľovať svoje plány na ďalšie mesiace. Bohužiaľ, žiadna z informácií sa netýka druhej sezóny, ktorá by mohla doraziť snáď už tento rok.

Tvorcovia miesto toho oznámili svoje plány na nasledujúci mesiac a zjavne sa máme na čo tešiť. Hneď zo začiatku mesiaca nás čaká 20. Elusive Target v Bangkoku, pričom v hre sa objaví niekedy v čase od 6.2. do 12.2. Budúci týždeň hra prinesie nový Escalation kontrakt v Hokkaide a spolu s ním aj nový update. Čo je náplňou updatu, nevieme. Tretí februárový týždeň sa ponesie v duchu Elusive Target v Hokkaide (čo môže byť inak zaujímavé vzhľadom k premyslenosti celej mapy) a mesiac zakončíme 10 novými Featured kontraktmi. Takže, inak povedané, je sa na čo tešiť.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *