My Hero Academia: One’s Justice vychádza budúci rok na Xbox One

My Hero Academia One's Justice
Bandai Namco oznamuje príchod ďalšej japonskej značky na Xbox. V roku 2018 si tak okrem Sword Art Online, Dragon Ball FighterZ a Code;Vein zahráme ďalšiu hru – My Hero Academia: One’s Justice.

Ide už o druhú hru založenú na mange My Hero Academia a opäť pôjde o bojovku. Teraz si ju však budeme môcť zahrať na Xbox One, a čo je najdôležitejšie, vychádza v Európe a USA. Pôvodne vydaná hra v roku 2015 totiž vyšla len v Japonsku a aj to len na Nintendo 3DS. Tá ponúkla obsiahlu zbierku hrateľných postáv, ako aj dva príbehové režimy – vlastný príbeh a príbeh podľa mangy. Či to tak bude aj pri One’s Justice, ktoré vychádza budúci rok na Xbox One, nie je známe.

Bandai Namco toho totiž oznámilo veľmi málo. Podľa dostupných informácií by mali byť prítomné rozsiahle možnosti ničenia stagov, ako aj možnosť využívania budov a objektov na skákanie či wall-climbing. Taktiež majú mať hráči k dispozícii supersily známe ako Quirks, ktoré sa dajú využiť pri zrážke s nepriateľom. Zatiaľ sa vie len o troch hrateľných postavách, medzi ktorými je Izuku Midoriya – ako postava, ktorej meno bolo vyslovené priamo v traileri.

 

via PCGamesN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *