Blizzard pripravuje nové first-person MMO s vozidlami

Blizzard
Blizzardu sa vstup do sveta first-person hier podaril na jedničku, o čom svedčí aj ohromná popularita Overwatchu. Zdá sa ale, že Blizz pracuje na ďalšej hre, v ktorej by sme tentoraz jazdili na vozidlách.

Zatiaľ nie je jasné, o akú hru by sa malo jednať, a či bude mať niečo spoločné s populárnou free-2-play MMO Crossout. O hre sa však zmienil Blizzard v pracovnej ponuke, kde hľadá vrchného programátora, ktorý by pohomol vytvoriť vozidlá a navrhnúť ich jazdné vlastnosti v robustnom first-person engine v neohlásenom projekte. Ideálnym kandidátom na novú ponuku by mal byť programátor, ktorý má osvedčené skúsenosti s fyzikou vozidiel a prácou s náležitosťami enginu ako je fyzika, animácia a kamera.

O hre sa zrejme dozvieme viac za pár rokov, keďže Blizzard je tak trochu tajnostkár a každoročné Blizzcony sa sústredia hlavne na ohlásenia do už existujúcich hier ako je Diablo, Starcraft alebo Warcraft. A samozrejme Overwatch, ktorý vyšiel aj na Xbox One.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *