Tento týždeň tu sú nielen Deals with Gold, ale aj výpredaj EA

EA Electronic Arts

Nie všetky od EA sú dostupné v EA Access a tie, ktoré si chcete zahrať za lacnejšie už teraz, sú práve v zľave. Headlinerom tohtotýždňových zliav je totiž práve EA so svojim výpredajom, v ktorom dokonca nechýbajú ani veci, ktoré sa dajú stiahnuť úplne zadarmo. Napríklad Battlefield Bad Company 2: Vietnam.

To je obzvlášť lákavá ponuka, ak vezmeme do úvahy, že základná hra bola pár mesiacov dozadu dostupná zadarmo na stiahnutie v rámci Games with Gold a že hra je čerstvo pridaná do spätnej kompatibility. Vďaka tomu si tak expanziu môžu vychutnať aj tí, ktorí ju ešte nikdy predtým nehrali a ktorí už na svojom Xboxe 360 nemajú toľko miesta, že by si mohli datadisk stiahnuť tam. Alebo v horšom prípade, Xbox 360 už nemajú. Okrem toho sú však zľavy aj na novšie veci, ako napríklad na Battlefield 1, ktorý je teraz za 50% ceny. V ponuke sú samozrejme športy a aj Star Wars Battlefront spolu s dodatkami. Need for Speed je v zľave tiež, ale len ako deluxe edícia so všetkými platenými dodatkami (nepovinné).

XBOX ONE

XBOX 360

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *