Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans majú dátum vydania

Bud Spencer and Terence Hill Slaps and Beans
Filmové ikony Bud Spencer a Terence Hill sa už tento mesiac vrátia na obrazovky! Tentoraz však v hernej podobe a tak si sami môžete vyskúšať, aké to je, keď vás niekto vyruší pri jedle.

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans obsahuje hromadu minihier, nechýba ani ikonická červená bugina so žltou strechou a fanúšikov môže čakať nový storyline. V ňom hráči navštívia kopu známych lokalít z filmov ako je Pravá a ľavá ruka diablaDvaja policajti, alebo Ak sa nahneváme, budeme zlí. Celá hra je zasadená do príjemnej retro pixel-artovej hry, ktorá je dnes obľúbená u mnohých indie hier. A pretože tu sú dve ikonické postavy, hra obsahuje aj co-op multiplayer, takže si môžete zahrať vo dvojici a to aj s použitím herných ovládačov.

Kopu faciek a fazúľ na obrazovke svojho PC zažijete už 20. apríla/dubna za cenu 19,99€. Ak ste hru podporili sumou aspoň 15€ počas Kickstarter kampane, čaká vás aktivačný kľúč na špeciálnej stránke. Pred prvým použitím stránky je treba si vyžiadať heslo s použitím e-mailu, ktorý používate na Kickstarteri. Vývojári mali pôvodne v pláne vydať aj verziu pre Xbox One a PS4, no nepodarilo sa im vyzbierať dostatok peňazí.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Developer: Trinity Team
Price: 14,99 €

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *