5 špeciálnych edícií Xbox One, ktoré sú neskutočne pekné

xboxy

Niektorí kritizujú Xbox One za jeho dizajn, ktorý vraj pripomína VHS prehrávač, ale osobne sa mi tento dizajn páči. Podľa môjho názoru totiž ide o akýsi „dospelý“ dizajn, ktorý chce ukázať, že toto nie je len herná konzola ale skôr multimediálne centrum do obývačky a hranie je len jednou z jeho viacerých funkcií (no dobre, asi najdôležitejšou). Avšak, kvôli hráčom vznikajú aj také edície, ktoré zdôrazňujú, že patria hráčom. A niektoré z nich sú sakra pekné, až by človek závidel. My sme sa v redakcii rozhodli, že vyberieme päť špeciálnych edícií, ktoré sú dostatočne pekné na to, že sme začali závidieť víťazom súťaží a ľuďom, ktorí mali to šťastie kúpiť si niektorú zo špeciálnych edícií. Teraz vám dávame možnosť pozrieť sa na ne (a závidieť spolu s nami).

1) Assassin’s Creed Unity Special Edition

Z tejto verzie sa vyrobili len dva kusy a osobne som na ne narazil vďaka chybnej grafike na jednom e-shope. Predávaná konzola bola síce čierna, ale aspoň som uvidel, akú edíciu pripravil Ubisoft a odovzdal ju dvom výhercom počas launch livestreamu. Do súťaže sa dalo zaradiť tak, že záujemca musel tweetovať fotku, na ktorej ukázal, prečo potrebuje špeciálny Xbox One. V tweete bolo treba označiť @assassinscreed a okoreniť to hashtagom #ACFirstLook.

Xbox One AC Unity Edition

2) Witcher 3: Wild Hunt Edition

Či ste fanúšikom Geralta z Rivie alebo nie, tento kúsok vás svojim dizajnom určite zaujme. Je to neobvyklá strieborná konzola s červenými mriežkami na boku (pripomína mi to môj strieborný PS2 Fat), na ktorej vrchu nájdete portrét Geralta, vpredu pre zmenu logo hry so symbolom vlkodlaka a napokon je tu aj ten špeciálny, červeno-strieborný ovládač. Škoda len, že sa vyrobili dva kusy. Jeden poputoval do tomboly na PAX East, druhý išiel do giveaway súťaže v Bing Rewards Programe.

Xbox One Witcher 3 Edition

3) Game of Thrones Edition

Tento kúsok sa stal okamžite po odhalení mokrým snom fanúšikov Game of Thrones a nečudujeme sa. Dizajn je skutočne pekný, čo platí nielen o potlačli na konzoli samotnej, ale aj o ovládači, na ktorom je vyobrazená mapa Westerosu. Vyrobil sa len jeden jediný kus a aj ten poputoval do tomboly na minuloročnom San Diego Comic-Cone. Inak keď už spomínam tie výstavy (a herné akcie), tak budúci víkend sa možno vidíme na Y-Games vo FIIT-ke v Bratislave.

Xbox One Game of Thrones Edition

4) Halo 5 Guardians Special Edition

Tento Xbox One ešte len vyjde. Začne sa predávať zhruba v čase, kedy sa do predaja dostane Halo 5: Guardians a táto edícia je venovaná práve jemu. Konzola má mimochodom vstavaný 1TB disk a dostanete k nej zadarmo voucher na stiahnutie Halo 5. Takže si rovno rezervujte 60GB voľného miesta, čo ale nebude tak veľký problém. Hlavne keď už viete, koľko sa toho zmestí do 500GB verzie. A keď nie, pripravili sme si článok, ktorý vám pomôže: Ako rýchlo zaplníte 500GB Xbox One?

Xbox One Halo 5 Edition

5) Call of Duty: Advanced Warfare Edition

No a nakoniec je tu táto edícia. Podobne ako pripravovaná edícia Halo 5, aj táto bola predávaná v našich e-shopoch. Stála 500€ a okrem upravenej konzoly ste dostali (v tej dobe unikátny) 1TB disk a taktiež aj hru. A ak ste si potom kupovali Monstery, tak ste si mohli odomknúť 2 hodiny Double XP v multiplayeri, čiže je vidieť, že Activision chcel propagovať minuloročné COD naozaj vo veľkom. Každopádne, zlatá farba podľa nás v kombinácii so striebornou pôsobí príjemne na Xboxe One.

Xbox One CoD AW Edition

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *