Unboxing: Xbox One Halo 5 Limited Edition Bundle

Xbox One Halo 5 Limited EditionNajočakávanejšia exkluzivita pre Xbox One je tu! Halo 5, ktoré bolo oznámené ešte pred rokom, vychádza práve dnes a súčasne s ním vychádza aj špeciálna edícia konzoly Xbox One, ktorá bola upravená tak, aby sa priblížila k atmosfére najnovšieho dielu Halo a disponuje 1TB úložiskom. Hneď na vrchu balenia nájdete upravený ovládač a limitovanú edíciu Halo 5 v kovovej krabičke, kde okrem hry nájdete aj popisy postáv, doplnenie príbehu, Xbox Live Gold na 14 dní, ale čo je najdôležitejšie, tak je v balení ukrytá soška Guardiana, ktorú si môžete zložiť. Balenie ďalej obsahuje prístup k celému seriálu Halo: The Fall of Reach a niekoľko doplnkov do hry, ktoré získate s pomocou redeem kódov.

Smotná konzola vyzerá veľmi zaujímavo a zaradili sme ju do nášho zoznamu piatich najkrajších limitovaných edícií konzoly Xbox One. Microsoft tu nezabudol na rôzne zaujímavosti a tak tu môžete vidieť, že dizajnéri obohatili šedo-modrastú konzolu o niekoľko nápisov, ktoré súvisia s hrou a postavami v nej, a tiež na nej uvidíte logá rôznych frakcií, ktoré sa objavujú v príbehu a v celej ságe Halo. Ale dosť bolo rečí, poďme sa rovno pozrieť na unboxing konzoly. Je naozaj pekná.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *