Microsoft: „Budúci rok čakajte viac exkluzivít pre Xbox One!“

 

Xbox One Controller

Microsoft tento rok vydáva niekoľko zaujímavých exkluzivít a my v redakcii nevieme, na čo máme minúť peniaze skôr. A tak sme si minule kúpili Halo 5, ktoré už recenzujeme a pripravujeme sa na vydanie ďalšej exkluzivity, Rise of the Tomb Raider. Budúci rok nebudú naše peňaženky o nič plnšie a Microsoft nás v tom práve utvrdil. Spoločnosť totiž práve povedala, že rok 2016 bude nabitý exkluzivitami pre Xbox One a dokonca ich bude ešte viac, než tento rok. Ale zato pôjde o hry, ktoré vyzerajú naozaj dobre. Len teraz je známych 8 hier, ktoré vyjdú s vysokou pravdepodobnosťou a už boli oznámené. A k nim sa ešte pripočítajú ďalšie, ktoré predstavené neboli, ale môžeme čakať, že k nim bude patriť aj nová Forza Horizon 3, ktorá by sa tentoraz mohla odohrávať v Ázii. Aj by to dávalo zmysel, keďže prvá bola v USA a druhá v Európe. Ale o čom bude nová Forza, to vie v tejto chvíli len samotný Microsoft.

A čo také by sme mali budúci rok čakať?

  • Quantum Break – Od tvorcov Alan Wake. KONEČNE sa dočkáme jeho vydania po dvoch rokoch čakania. Tak dúfame, že to čakanie stálo za to. Ale je pravda, že Alan Wake bol veľmi podarený a takisto mal úspech aj starší Max Payne.
  • Killer Instinct Season 3 – Pokračovanie bojovky, ktoré teraz prinesie do akcie aj Battletoads.
  • ReCore – Zaujímavý koncept, ktorý bol predstavený na tohtoročnej E3.
  • Scalebound – Hra, ktorá bola pôvodne vyvíjaná pre Nintendo Wii a mala mať detskejšiu grafiku. Nehrozí, v Scalebound pre Xbox One budete mať klasického, drsného draka a milé dievčatko vystriedala mužská hlavná postava.
  • Crackdown 3 – Toto je hra, ktorá bude úzko spojená s cloudom Microsoft Azure. Vlastne konečne uvidíme silu cloudu v praxi, čo je jedna z viacerých vecí, za ktoré Microsoft schytal kritiku, keďže sila cloudu vyžadovala, aby ste mali neustále pripojený Xbox k internetu.
  • Sea of Thieves – Ak máte radi pirátov, toto sa vám bude s vysokou pravdepodobnosťou páčiť.
  • Halo Wars 2 – Tak toto sme vážne nečakali. Ale je fajn, že Microsoft doplní svet Halo o ďalšiu realtimovú stratégiu. V redakcii sme na RTS-kách vyrastali a CD-čko Age of Empires ešte stále máme, aj keď je zaprášené. Každopádne, na Halo Wars 2 sme vážne zvedaví.
  • Gears of War 4 – Dlho očakávané pokračovanie jednej z najvýznamnejších Xbox exkluzivít. Čakanie na Gears 4 si môžete zatiaľ skrátiť hraním remastru prvého Gears of War, prípadne dokončením niektorých predošlých dielov, ktoré ste si mohli stiahnuť vrámci Games with Gold v uplynulých mesiacoch. Alebo ak chcete, tak si prvý diel môžete zahrať aj na počítači s Windows, kde hra tiež vyšla.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *